Valora el teu Nivell

Les explicacions que us presentem més avall ens serviran per a situar el vostre nivell i donar a conèixer al nostre guia la condició física i tècnica que compteu per afrontar els objectius que desitjeu contractar.

Escalada

Nivell 1 - INICIACIÓ: Cap coneixement tècnic però sí una bona forma física.
Nivell 2 – MIG: Coneixement de les tècniques bàsiques d’escalada en roca, nusos bàsics i assegurament del company de cordada. Capacitat per escalar 5è grau de segon en vies equipades i de varis llargs.
Nivell 3 – ALT: Escalador habitual i amb coneixements per escalar vies de dificultat 5+ de segon, sense assegurançes fixes i de varis llargs.

Alpinisme:

Nivell 1- INICIACIÓ: Sense cap experiència però sií una bona forma física per afrontar fins a 800m de desnivell amb motxilla.
Nivell 2 – MIG: Muntanyenc que ja coneix tècniques bàsiques de grampó/piolet i alguna cosa d’escalada. Domina els nusos bàsics i assegurament del company de cordada. Bona forma física per afrontar fins a 1000m de desnivell amb motxilla.
Nivell 3 – ALT: Alpinista amb experiència a la muntanya hivernal. Domini tècnica 10 puntes i piolet tracció fins a 80º. Bona forma física per afrontar més de 1000m de desnivell amb motxilla.

Esquí de Muntanya:

Nivell 1- INICIACIÓ: Esquiador amb paral.lel bàsic a pistes però sense experiència en neus sense trepitjar. Bona forma física per afrontar fins a 800m de desnivell amb motxilla.
Nivell 2 – MIG: Esquiador amb experiència en tot tipus de neu sense trepitjar i que ja coneix tècnica bàsica grampó/piolet. Bona forma física per afrontar fins a 1000m de desnivell amb motxilla.
Nivell 3 – ALT: Alpinista amb experiència a la muntanya hivernal i bona tècnica de descens en qualsevol tipus de pendent. Bona forma física per afrontar més de 1000m de desnivell amb motxilla.