Condicions Generals Contractació

1- CAMP BASE ORGANIZATION S.L es reserva el dret de cancel.lar o modificar les activitats programades sigui per:

a- Condicions meteorològíques adverses.
b- Condicions de la muntanya no favorables.
c- Condicions físiques i/o psicològiques dels nostres clients no adequades per afrontar l’activitat.
d- Comportament d’algun client que posi en risc la seguretat del grup.

2- El client té la oblgació d’informar el guía del seu estat de salut i si pateix cap tipus de malaltia o patologia important per al desenvolupament de l’activitat contractada.

3- El client es compromet a no estar sota els efectes de l’alchol i/o drogues així com alguna medicació que pugui afectar al seu rendiment esportiu.

4- D’acord amb el Decret 56/2003 el qual regula les activitats físico-esportives en el medi natural, tota persona que practiqui Excursionisme i/o Alpinisme haurà d’estar cobert per una assegurança d’accidents. És obligatori estar en possesió de la tarjeta Federativa, sigui la Catalana (FEEC) o l'Espanyola (FEDME) per contractar activitats fora d’Espanya.

5- Les tarifes publicades en aquesta web, poden ser modificades en funció de les condicions de la muntanya i les necessitats finals dels nostres clients.

6- La pèrdua o mal ús del material cedit per CAMP BASE ORGANIZATION S.L als nostres clients s’haurà de reparar o repostar segons tarifes vigents.

7- CAMP BASE ORGANIZATION S.L. es reserva el dret d’admissió.

Inscripcions:

1- La reserva es realitzarà emplenant els diferents formularis penjats a les diferents etiquetes de la nostra web.

2- Les activitats a realitzar per el Pirineu, Pre-pirineu i interior s’hauràn de reservar amb 10 dies d’antel.lació, en cas contrari CAMP BASE ORGANIZATION S.L, no es compromet a realitzar el servei. En el cas d’activitats contractades per anar als Alps, caldrà fer-ho amb 3 setmanes d’antel.lació.

3- Un cop formalitzada la reserva s’abonarà el 40% de l’import total, i el 60% restant es formalitzarà 3 dies abans de realitzar l’activitat.

4- La contractació dels serveis externs com allotjament, desplaçaments, telefèrics .., aniràn sempre a càrrec del client.

Política de cancel.lacions:

1- El client pot renunciar als serveis contractats a CAMP BASE ORGANOIZATION S.L, amb les següents condicions:

a- Si la cancel.lació es produeix 10 dies abans de l’activitat s’aplicarà una penalització del 5% de l’import total.
b- Si la cancel.lació es produeix entre 6 i 3 dies abans de l’activitat s’aplicarà una penalització del 15% de l’import total.
c- Si la cancel.lació es produeix 48 hores abans de l’activitat s’aplicarà una penalització del 50% de l’import total.
d- Si la cancel.lació es produeix 24h abans de l’activitat perdrà la totalitat del cost de l’activitat.

2- En cas d’anul.lar l’activitat per raons meteorològiques i/o per falta de clients per configurar el grup es reemborserà l’import total de l’activitat al client o bé es donarà opció a canviar la data de l’activitat.

3- Un cop confirmada la reserva el client accepta totes les condicions expressades en aquets documents.